– Visual Tastes –

Parmaskinka med Nätmelon, Parmesanost, Mynta och Balsamvinäger

Häromdagen så fick jag superidén att ha tapas! Vad fantastiskt det är, inget som behöver tillagas och en massa små delikatesser att hugga in på! Vi fixade parmaskina, salami milano, bresaola, gorgonzola dolce, parmesanost i kuber, kex, oliver och nätmelon. Till förrätt gjorde jag en soppa på en butternut squashpumpa som blev ett lyckat experiment. Soppan kommer jag nog publicera snart men resten av måltiden försvann innan några bevis hann tas. Dagen efter gjorde jag dock en förrätts tallrik med resterna. Åh gud så fantastiskt det blev, både för ögat och smaklökarna.

 • Parmaskinka
 • 1/2 nätmelon
 • Parmesanost
 • Myntablad
 • Olivolja
 • Balsamvinäger cremé
 • Svartpeppar

Skär melonen i ”båtar” och skär bort skalet. Täck ett fat med parmaskinka och lägg melonen ovanpå. Hyvla över parmesanost, smaksätt med olivolja, balsamvinäger, svartpeppar och myntablad.

Ett svar

 1. Reblogged this on Gabriella's MAT and commented:

  Imorgon har jag kalkyleringstenta, så positiva tankar behövs. Därför bjuder jag på ett minne från Malta, som gör mig glad.
  Trevlig fredag!

  17 januari, 2013 kl. 23:50

  Svara

Kommentera Avbryt svar

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 120 andra följare

Skapa en webbplats med WordPress.com