– Visual Tastes –

Att Flytta = Russinfingrar, Falukorv och Utmattning

Hej, idag har jag startat min flytt till en etta i Kalmar! Jag är helt slut, orkar knappt trycka ner tangenterna med mina russinfingrar. För mycket skurande och skrubbande och bärande och mätande och tänkade och… ja ni förstår. Men det har också varit jättekul, jag tror de kommer bli bra. Fint och mysigt å så som man vill. Som ni har märkt och tyvärr kommer fortsätta märka lite till så finns inte mycket tid eller möjlighet! till god matlagning under en flytt. Enkla, snabba klassiker som falukorv, köttbullar och …ikea luncher får mätta. Å de vill jag faktiskt inte blogga om, det skulle kännas alldeles för deprimerande! Så håll ut, bloggen kommer snart på fötter igen :) Tills dess, en hälsning ifrån blåbärsskogens väktare! De passar ju alltid på de bästa bären ;)

2 svar

 1. Remsan

  Vilken fin blogg du har! Vad kul att jag sprang på dig idag!
  Kram Emmy

  23 november, 2012 kl. 11:33

  Svara
  • Tack! Ja det var roligt att se dig med, tack för alla goda recept :) Du är verkligen duktig på att göra vardagsmaten varierad och intressant!

   24 november, 2012 kl. 11:06

   Svara

Kommentera Avbryt svar

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 121 andra följare

Skapa en webbplats med WordPress.com