– Visual Tastes –

Bönsallad med Pesto – Bean Salad with Pesto

bönsallad med pestobönsalladVilket vårväder det har varit idag! Nu är bilen nytvättad och min bleka vinterhud har fått sin första dos av sol. Grillat har vi också gjort, både i fredags och ikväll. Första grillningarna måste vara de godaste eller hur? Fast när man kan sitta ute så är det ju ännu bättre. Jag måste tipsa om olivoljan Novello som jag precis testat – så god! Nej, nu blir det film –

Trevlig Söndag!

-english-

Which spring weather it has been today! Now the car is washed and my pale winter skin have received it’s first dose of sunshine. This weekend we have bbq, both Friday and tonight. The first bbq must be the tastiest right? But when you can sit outside so it’s even better. I must tell about this olive oil Novello I just tested – so good! No, now it’s movie time –

Nice Sunday!

Bean Salad with Pesto

Mix big white beans with black beans, 4 tbsp pesto, juice from 0,5 lemon, sliced shallots and rocket salad. Cut sherry tomatoes in half and place them on the salad, also top with some crumbled feta cheese, olive oil, salt and black pepper.

5 svar

 1. milla

  Åh har du fått tag på Novello det är inte helt enkelt:)
  Ha en skön kväll:)

  28 april, 2013 kl. 19:23

  Svara
 2. Henrik - En salig soppa

  Ja jävlar va fräscht :) Nu är våren här.
  Det ser fantastiskt ut!

  29 april, 2013 kl. 16:27

  Svara
 3. Emmy

  Ja, verkligen fräscht! Nu början jag bli riktigt sugen på alla möjliga sorters sallader. Den där olivoljan har jag inte sett i min matbutik. Får hålla utkik.

  23 maj, 2013 kl. 01:57

  Svara

Kommentera Avbryt svar

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 121 andra följare

Skapa en webbplats med WordPress.com